Magunkról

A program bemutatása

A VACSATC (Vaccine Safety - Attitudes, Training and Communication, azaz Oltásbiztonság - Álláspontok, Képzés és Kommunikáció) projekt célja, hogy a biztonságos immunizáció témakörben minél több információt tegyen közzé a szakma és a lakosság részére, magyar nyelven.

 

 

A Jogi nyilatkozat

Tulajdonjog
A honlap tulajdonosa a Nemzeti Népegészségügyi Központ (NNK).

Nemzeti Népegészségügyi Központ (NNK) vezetője:

Dr. Müller Cecília     országos tisztifőorvos



Szerzői jogi kérdések
Az itt levő információk kizárólag az NNK tulajdonát képezik. Amennyiben mások és más helyen szeretnék felhasználni az oldalon levő információkat, előtte engedélyt kell kérni a Nemzeti Népegészsségügyi Központtól, valamint a VACSATC Magyarország programot mint adatgazdát fel kell tüntetni. 

Az itt publikált szakmai anyagok a teljesség és a pontosság maximális igényével, de nem a teljesség és a pontosság garanciájával készülnek. A honlapon található adatok felhasználásából eredő esetleges károkért, illetve a honlapon a látogató tájékoztatására közölt egyéb weboldalak (lásd pl.: Hasznos kapcsolatok, Bakteriális oltóanyagok, Virális oltóanyagok) tartalmáért az NNK, illetve a szerkesztőbizottság tagjai felelősséget nem vállalnak.

Adatvédelmi kérdések
A honlap használata során esetlegesen a felhasználóktól elkért adatok az adatvédelmi törvényben megfogalmazottak szerint kerülnek felhasználásra. Harmadik fél részére nem szolgáltatjuk ki azokat.

 

Finanszírozás, támogatás

A honlap létrehozásást az Európai Unió "Közösségi cselekvési program a népegészségügy terén (2003-2008)" keretében finanszírozott VACSATC projektje (támogatási szerződés száma: 2005212) és az Orszáhos Epidemiológiai Központ ( mely intézet az NNK jogelődje) támogatta.

 

Utolsó frissítés dátuma: 2019. szeptember 23.